Recensioner


Kom ner i ett sådant tillstånd var jag kunde Komma åt en av de största frågeställningarna i mitt liv. Första veckan efter sessionen fick jag enormt intensiva drömmar som verkade vara där för att hjälpa mig att bearbeta processen. Nästa session kom jag ner ännu djupare och kom åt ytterligare sådant som jag trodde var avklarat, men med Christians hjälp kunde jag återbesöka dessa ställen som behövde frias så att jag kan lämna det där det hör hemma. Med enbart två hypnostillfällen med Christian har jag upplevt det som att ha varit hos samtalsterapeut otaliga gånger. Jag kom rätt in i känslan, inga psykologiska förklaringar och rationella modeller att "ersätta/översätta" dessa upplevelser med. Christian har en behaglig röst och jag kan med den tilliten förvissa mig om att det blir flera gånger.

Jag upplever Christians helhjärtade engagemang tillägnat den personen han har framför sig, som på ett holistiskt sätt bidrar till helande process.


Har länge haft fobi för möss & råttor efter hypnos/hypnoterapi känner jag ingen rädsla längre. Gick in i ett rum med en död mus kände ingen rädsla. Trodde aldrig att jag skulle bli av med min fobi mycket positivt överraskad. Är jätte förvånad över att jag känner ett sånt lugn, har känt mig lugnare som person redan efter första besöket.

Jag besökte Christian med anledning av rökavvänjning. Efter att ha varit rökare i tio år och inget annat alternativ har fungerat för mig valde jag att testa hypnos. Redan efter en behandling var mitt beroende borta och jag har inget behov av nikotin längre. Idag när tanken om att röka kommer upp försvinner den lika fort, till skillnad mot förut när jag försökt sluta röka och tanken istället etsade sig fast i hjärnan och jag föll tillbaka. En väldigt lugn, fin och intressant upplevelse.
- Madelene

Tankar efter 2 sessioner hypnoterapi med Christian Pettersson

Första sessionen inleddes med en kamp, en kamp om att släppa kontrollen. Det var som två olika viljor i mig, den ena ville bevisa något, stå emot, och den andra var beredd att släppa taget och se vad som skulle hända.

När jag väl hade släppt taget var det lätt att följa instruktionerna, det var som om jag intuitivt visste var jag skulle, jag hade inte riktigt tid att vänta på Christians instruktioner, så jag fick springa upp och ner för trapporna några gånger för att jag på något sätt inte trodde att jag fick springa i förväg.

Den sessionen blev en traumabearbetning, en familjekonstellation, och en regression till ett mycket tidigt liv, kanske det första på Jorden.

På den andra sessionen hade jag nog bestämt mig att släppa taget direkt vilket försatte mig i en mycket djupare hypnos än vid den första. Vi hade bestämt att utforska fler av mina tidigare liv och Christian gjorde en annorlunda inledning än gången innan. Jag skulle hålla upp mina händer och föreställa mig att jag hade en uppblåst ballong emellan dem. Sedan skulle Christian punktera min ballong och mina händer skulle magnetiskt dras samman, men det var inte det som hände. När Christian punkterade ballongen var det en ofantligt stark känsla, inom mig, som sa att ballongen måste beskyddas. Armen, på den sidan Christian punkterade ifrån, krampade och föll ner men den andra handen lyckades hålla kvar ballongen, som i en bubbla av energi. Jag har ofta upplevt att andra människor “punkterar” mina drömmar och nu var det som om detta var min sista dröm som måste bevaras...det var väldigt symboliskt.

Regressionen tog mig till flera olika liv, och jag fick uppleva flera av de rädslor jag burit med mig genom åren, men nu var de fullt förståeliga och inte det minsta skrämmande längre.

Efter session två var jag fylld av energi tills kvällen dagen efter, då kollapsade jag och när jag vaknade morgonen efter hade mycket av det vi bearbetade hamnat i min fysiska kropp och jag var tvungen att sjukskriva mig från jobbet. Men då jag var säker på vad det var som fastnat i kroppen och jag var ganska säker på att jag kunde heala det så kändes det som en naturlig konsekvens av behandlingen. 2 dagar tog det, sen var jag återställd, uppgraderad och åter fylld av energi.

För mig var detta en fantastisk terapi och jag skulle kunna göra den om och om igen, men jag kan tänka mig att den kan upplevas som skrämmande, beroende på var i sin medvetenhet klienten befinner sig.

Min känsla är att Christian utför terapin på ett mycket kraftfullt och medvetet sätt och jag kommer att rekommendera honom när tillfälle ges.

Tack för att jag fick chansen att göra denna behandling, det var precis vad jag behövde just nu.

Allt gott

Johanna